Despre mine

  Sunt un tânăr pasionat de multe lucruri, dar mai ales sunt pasionat de lucrurile ce îmi aduc liniște sufletească. M-am născut în vara anului 1991 în Rm. Sărat, iar de la vârsta de doi ani locuiesc în Podgoria. De-a lungul anilor am învățat foarte multe lucruri, am avut parte de experiențe frumoase, dar și neplăcute, însă niciodată nu m-am lăsat dominat de sentimentul de învins. Niciodată nu vei fi un învingător dacă nu îți formezi un mindset puternic. Contrar multor spuse, acest mindset ți-l formezi în timp și an de an mai adaugi câte o actualizare.

Ce mă motivează? hmm…dorința de a face bine ce nu e bine. Nu sunt un tip fixist, cer păreri, fac research, însă dacă nimic nu mă convinge, atunci îmi ascult instinctul, și acesta nu prea m-a trădat niciodată.

Te aștept și pe tine în echipa mea, daca vrei să fii parte a schimbării comunității noastre podgorene.

Vino în Proiectul ”Podgoria, pentru tine”, și hai să facem treabă împreună.

Un lup are nevoie de o haită pentru a supraviețui și pentru a avea grijă unii de alții. Alege să fii reformator, nu clipitor.

Fii și tu un membru #WolfPack și pune umărul la construcția unei comunități europene. Împreună suntem mai puternici. Hai și tu!